E-pismo
---------------------
Kako postati najbolje plačana direktorica gospodinjstva
---------------------
Moj čas - moj denar
---------------------
Moji plesni koraki
---------------------
BREZPLAČNA e-delavnica
---------------------
Iz dnevnika direktorice gospodinjstva
---------------------

O sebi


Nataša
Premlada sem, da bi vam lahko nizala več desetletne izkušnje. Tudi šole z zvenečimi imeni me niso gostile v svojih klopeh. Pravzaprav sem čisto povprečna ženska tridesetih let in s še vedno živo željo iz otroštva, prispevati k izboljšanju sveta. Na svoj način.

Kot šestletna deklica sem si želela postati zdravnica, ki bi odkrila zdravilo proti raku. Namesto tega sem postala diplomirana inženirka tekstilne tehnologije. Takoj po zaključku študija sem se pridružila možu v njegovem podjetju in začela nabirati nova znanja, nujno potrebna, da bi malo podjetje uspešno poslovalo. Kmalu zatem sem prvič postala mama. Takrat so bile postavljene na preizkušnjo moje organizacijske sposobnosti, kakor tudi odnos do časa in upravljanje z njim. Ko se je čez tri leta prvi hčerki pridružila sestrica, je bila ta preizkušnja še trša. Danes se lahko pohvalim, da sva s časom dobra prijatelja.

V svojem stilu nepopravljive optimistke, se je v
zadnjih letih v meni prebudila nekdanja želja po odkrivanju zdravila proti raku. (Kot otrok sem bila prepričana, da bi s takim zdravilom preprečila mnogo žalosti, bolečine in prelitih solz.)

Danes se sprašujem, ali ni rak sodobnega življenja kronično pomanjkanje časa. Hitimo, pravzaprav drvimo in norimo skozi vsakdanje obveznosti, a nam kljub temu zmanjkuje časa. To nam povzroča skrbi, notranji nemir in napetosti.

Direktorica gospodinjstva je zato ideja, ki se je porodila kot neke vrste odgovor na moje iskanje zdravila proti raku. Želim si, da bi to zdravilo pomagalo čim več ženskam (posredno pa tudi vsem ljudem), da bi zasijale svoje zadovoljstvo. Presrečna sem, da lahko direktorice gospodinjstev, če že ne preprečijo, pa vsaj zelo zmanjšajo žalost, bolečino in prelite solze zaradi raka sodobnega življenja. Naj odlične direktorice gospodinjstev obarvajo svet z radostjo in veseljem!


Nataša Sinovec,
direktorica gospodinjstva

e-pošta: info@direktorica-gospodinjstva.com
tel.: 031/867 466


Več svetlobe, ko boste spustili vase,
svetlejši bo postal svet, v katerem živite.

(Shakti Gawain)