E-pismo
---------------------
Kako postati najbolje plačana direktorica gospodinjstva
---------------------
Moj čas - moj denar
---------------------
Moji plesni koraki
---------------------
BREZPLAČNA e-delavnica
---------------------
Iz dnevnika direktorice gospodinjstva
---------------------

Daj naprej


Prepričana sem, da vsak človek lahko s svojim delovanjem vpliva na spreminjanje sveta.

V filmu Daj naprej (Pay It Forward) osnovnošolski učitelj družboslovnih ved na začetku vsakega novega šolskega leta učencem naloži nalogo, v kateri se morajo domisliti, kako bi spremenili svet. Od njih sicer ne pričakuje ogromnih podvigov, a eden ga nepričakovano preseneti, saj sproži verigo dobrih del, ki jo poimenuje »daj naprej«. (Trem ljudem pomaga z uslugo, ti trije pa morajo zopet poiskati tri ljudi in jim narediti uslugo. Tako se veriga dobrih del hitro širi.)

Odlična direktorica gospodinjstva je zadovoljna ženska, saj ima vedno dovolj časa zase, za svoje najbližje in vse dejavnosti, ki se prepletajo v njenem življenju. Dovolj časa ima zato, ker zna z njim učinkovito upravljati.

Z izžarevanjem svojega zadovoljstva pozitivno vpliva na svojo okolico, kar je njen prispevek k spreminjanju sveta. Želim si, da bi bilo odličnih direktoric gospodinjstev vsak dan več, zato sem na spletni strani www.direktorica-gospodinjstva.com zbrala informacije, ki lahko vsaki direktorici gospodinjstva pomagajo k njeni odličnosti. Posredujte spletno stran naprej in prispevajte k spreminjanju sveta!

DAJ NAPREJKako močno osvetljuje okolico ta mala sveča!
Na enak način dobro dejanje razsvetljuje neprijazni svet.

(William Shakespeare)